شناسهٔ خبر: 234878 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

نماینده مردم قم در نشست خبری:

تخصیص زمین به حدود ۱۵ هزار متقاضی جوانی جمعیت در قم/ احداث بیش از ۳۰ هزار واحد مسکونی در قم طی ۳ تا ۴ سال، شبیه معجزه است

منان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس گفت: اقدامی که در زمینه مسکن قم انجام شده حقیقتاً شبیه به یک معجزه است، بیش از ۳۰ هزار واحد مسکن در بازه زمانی سه تا چهار سال احداث شده که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد منان رئیسی، نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری مدیرعامل بانک مسکن اظهار کرد: همکاری مجموعه بانک مسکن در تامین مالی مسکن نسبت به بقیه بانک ها همکاری چشمگیری بوده است. 

وی بیان کرد: وضعیت نهضت ملی مسکن در استان قم به رغم همه مشکلاتی که با وقوع دو جنگ در یک‌سال اخیر در کشور داشتیم با همت مجموعه جاری استان و همکاری بانک‌های استان به ویژه بانک مسکن به خوبی پیش رفته است.

رئیسی با بیان اینکه اقدامی که در زمینه مسکن قم انجام شده که حقیقتاً شبیه به یک معجزه است، افزود: ۳۰ هزار واحد مسکونی در قالب یک شهرک با ظرفیت ۱۰۰ هزار نفر برای ۳۰ هزار خانوار با بعد جمعیتی ۳.۳ نفر در بازه زمانی سه تا چهار سال احداث شده که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 

نماینده قم در مجلس گفت: جمعیت این شهرک با مراکز استان بیش از ۱۰۰ هزار نفر قابل مقایسه است و می‌توان گفت که یک مرکز استان در طول سه تا چهار ماه ساخته شده است. 

وی با اشاره به تامین مالی بخش زیادی از پروژه‌های سایت شهید رئیسی در قم توسط بانک مسکن اظهار کرد: در بخش جوانی جمعیت برای واگذاری زمین استان قم در جایگاه اول کشور است که به حدود ۱۵ هزار متقاضی زمین‌ تخصیص داده شده و بخش زیادی از آنها تحویل شده است. 

رئیسی با اعلام اختلاف چشمگیر استان قم با میانگین کشوری در بخش تخصیص زمین بیان کرد: در نهضت ملی مسکن در کل کشور بیش از ۸۰۰ هزار نفر متقاضی ذی‌صلاح ثبت نام کردند که به کمتر از ۲۰۰ هزار نفر تخصیص داده شده است. 

وی تصریح کرد: پروژه‌های عمرانی استان از ولی تو قم ما عرض شود که آماری بیش از طریق مولدسازی و خلق منابع جدید در حال پیشرفت است که در پروژه فرودگاه قم حدود ۱۲ تا ۱۳ همت اعتبار مورد نیاز است.